Apunts de llibreria

dissabte, 8 de febrer de 2014

Apunts de llibreria

 
El febrer és aquell mes tan estrany que ningú vol, després de la bogeria del nadal i la ressaca de les rebaixes el febrer viu allà al mig esperant que l'hivern faci les últimes nevades i que el març anunciï la primavera. Deu ser per això que hi ha carnestoltes per fer-lo més portable. A mi com que és una festa que no m'agrada, fa set anys vaig decidir que havia de tenir un motiu de celebració. I vaig parir una llibreria. Vaig fer realitat un somni que encara m'acompanya i per això el celebro cada any com si fos l'últim. Les llibreries som aquell territori comantxe que molts no s'atreveixen a franquejar. Franctiradors de cultura a peu de carrer.

Per sort i malgrat tot, encara hi ha gent que vol viure fent allò que més li agrada. Per això hi ha editores que amb aquesta carta de presentació i aquests vídeos fan tota una declaració d'intencions.

L'Altra Editorial from L'Altra Editorial on Vimeo.

I nosaltres, el dia 21 hem decidit celebrar-ho plegades. Serà tot un luxe conèixer en Toni Sala, sentir l'Eduard Márquez llegint en James Salter i escoltar el projecte de l'Eugènia Broggi.

L'Espolsada és moltes coses, però una i molt important és la gent que m'ha permès conèixer a través del blog. Si sou d'aquells que encara no ens heu vingut a veure, el dia 21 pot ser una bona oportunitat per brindar per vosaltres, nosaltres i per la bona literatura i per conèixer tota aquella gent que fa que l'Espolsada sigui una realitat.

Gràcies!