Vacances

dissabte, 2 d’agost de 2014

Vacances

El blog de l'Espolsada se'n va de vacances fins al setembre. Sigueu molt feliços, llegiu molt i gaudiu de cada instant.
La llibreria romandrà tancada del 9 al 31 d'agost.

Segona persona del singular

dissabte, 17 de maig de 2014

Segona persona del singular

Sayed Kashua és un palestí que escriu en hebreu, nascut a Galilea, viu a Jerusalem. Pertany a la minoria àrab que hi habita però que s'expressa i domina més l'hebreu que l'àrab fruit de l'escolarització, tot plegat una situació no sé si anòmala però si més no ben curiosa que el porta a ser considerat tan aviat un traïdor per uns o poc genuí pels altres. Periodista i guionista de renom arriba a casa nostra de l'admirada editorial, Edicions de 1984.
 

Sant Jordi 2014, 2a part

dissabte, 26 d’abril de 2014

Sant Jordi 2014, 2a part

Fa set anys quan vam obrir la llibreria, al poble, no es feia festa de Sant Jordi, hi havia alguna parada a peu de carretera que venia roses i algun quiosc que venia quatre llibres. El nostre primer Sant Jordi va ser especial, contingut però molt emotiu de veure que la llibreria s'omplia, vam tenir el primer indici que hi havia lectors i públic potencial.

Sant Jordi 2014

dissabte, 19 d’abril de 2014

Sant Jordi 2014

 
Vet aquí una vegada un seguit de llibres que jo regalaria per Sant Jordi o que m'agradaria que em regalessin. He fet una tria perquè tothom hi trobi la seva opció, defugim la categoria dels més venuts per intentar que els més venuts siguin de qualitat i sobretot siguin llibres que tinguin vida a la llibreria durant tot l'any.

Sant Jordi

dissabte, 5 d’abril de 2014

Sant Jordi

 
La llibretera està desbordada, no atrapa la feina, sobreviu entre caixes i al vespre intenta llegir. Està enganxada a una novel·la de 1000 pàgines de la Donna Tartt de la que ja parlarem més endavant. Dissabte que ve intentaré no faltar a la meva cita al blog.

 

Quin caos d'habitació!

dissabte, 8 de novembre de 2014

Quin caos d'habitació!

 
Som davant d'un àlbum il·lustrat marca de la casa, és a dir, Xavier Salomó. Un llibre especial, divertit i juganer que amaga dues lectures. Un conte emocionant per als nens i emotiu per als adults.

Querido Diego, te abraza Quiela

dissabte, 8 de març de 2014

Querido Diego, te abraza Quiela

 

L'estimat Enrique Redel, editor d'Impedimenta, em va fer arribar aquesta joia amb una nota entusiasta que encomanava ganes de llegir aquest epistolari, no vaig poder resistir-m'hi. Fa dies que el vaig llegir però m'esperava a ressenyar-lo avui dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, perquè em va semblar un bon exemple.

Premi Llibreter 2014

dissabte, 21 de juny de 2014

Premi Llibreter 2014

 
Dimecres vam celebrar el Premi Llibreter com cal, aquest any sí. Pensat i ideat com una festa per a tothom que estima els llibres, es va fer un acte obert a tothom (una mica més i morim de l'èxit!) i això em va permetre anar-hi molt ben acompanyada de clientes i amigues de l'Espolsada.

Paraules a mitges

dissabte, 25 d’octubre de 2014

Paraules a mitges

 
Fa una bona estona que estic asseguda al davant de l'ordinador amb la pantalla en blanc, el llibre de la Blanca al costat, música de fons i rosegant una mica de xocolata... Escric i esborro... i penso com coi puc parlar d'aquesta novel·la sense desvetllar res de la trama perquè el lector pugui gaudir de cada gir i sorpresa que la Blanca ens té preparats.

Nit Viena

dissabte, 11 d’octubre de 2014

Nit Viena

Des de fa temps intento que a la llibreria passin coses, que sigui un espai d'intercanvi cultural, que la gent s'hi senti a gust, es trobi còmode entre llibres però que sobretot, s'hi trobi sentint parlar de literatura.

Nit Minúscula

dissabte, 24 de maig de 2014

Nit Minúscula

 
Encara amb el regust d'ahir al vespre, del vi, la literatura, la Valeria i vosaltres. Confesso que em vaig posar al llit i em va costar adormir-me, cansament d'una setmana intensa amb dos clubs infantils, visites escolars i per acabar ahir al vespre, una vetllada fantàstica.